| Автор |
Съобщение |
|
Bloody
Site Admin
Регистриран на: 04 Окт 2005, 13:10 Мнения: 130 Местоположение: София
|
 Кой е вашият уеб хостинг доставчик?
И до колко сте доволни или неодоволни от предлаганите от него услуги и най-вече тяхното качество?
Аз започвам с ТопХост, който в началото бяха на добро ниво, но с всеки зиминал ден стават по-зле, а напоследък проблемите с техния сървър стават все по-чести и продължителни. Много клиенти много нещо и сървъра явно не е много добре инсталиран и конфигуриран (то да беше проблема само във сървъра им...). Та така, не препоръчвам ни никой TopHost... 
_________________ # Bloody's TechBlog >> www.bloodys.com
Опасността идва - www.opasno.com
Видеоклипове - www.zemq.com
|
| 13 Сеп 2006, 09:14 |
|
 |
|
djoni2
|
Нали има такава тема?Не пускай дублиращи се теми.Писали сме вече по въпроса, и въпроса е приключен!!!
_________________ Славата и таланта са мимолетни, но бездарността и глупостта са завинаги!Ако Бог е на наша страна, то кой тогава е на тяхна...?
|
| 28 Сеп 2006, 20:38 |
|
 |
|
AngelP
|
 itanets.com
Ползвам услугите на itanets.com много съм доволен не бих ги сменил на този етап...
|
| 20 Мар 2007, 13:08 |
|
 |
|
bojidar10
|
 Az polzuvam dva hostinga ..
Az polzuvam dva hostinga. Edinia e houstgator drugai houstmonster.
Izbrah si gi ot tozi list sas dobri hostings i ne sa skapi.
http://www.hostingreviewusa.com/
Nadiavam se tova da pomogne.
|
| 27 Мар 2007, 22:31 |
|
 |
|
STormDevil2
|
 ArenaNET.net
Ама нещо не съм доволен напоследък. Взе много да накъсва и май ще ги сменям
|
| 16 Юли 2007, 14:49 |
|
 |
|
Will
|
А какво ще кажете за Host.bg? Малко скъп, наистина, но пък много стабилен
|
| 24 Юли 2007, 15:04 |
|
 |
|
zino
|
Аз личо ползвам услугите http://my32.net Имат контролен панел поддражка и са абсолютно безплани.
|
| 30 Ное 2007, 19:13 |
|
 |
|
a.gotini
|
 Re: Кой е вашият уеб хостинг доставчик?
Аз ползвам услугите на Дейта Център БългарияХората си имат автономен дата център,с виртуализарани сървъри. Виртуализация улеснява обслужването на клиентите много повече, от колкото при обикновенните сървъри. Може да си поръчате самостоятелен уеб хостинг. Аз например си поръчах сървър според моите разбирания за конфигурация и вместо да чакам да се търсят части за него, да се сглабя и т.н (проблеми, които имах при други уеб хостинг фирми), при тях нещата станаха за 20-30 минутки. Определено ги препоръчвам!
|
| 12 Ное 2009, 10:04 |
|
 |
|
al.pashaliyski
|
Здрасти !
Моят избор е webconnect.bg: Ползвам услугите и от половин година и съм много доволен. Първото нещо, което забелязваш е сигурността: web директорията ти е с права 700, което ще рече, че никой не може да открадне сайта ти (както става обикновено за shared hosting-a) дори и да хакнат някой сайт, то харекът се ограничава до сайта и никъде другаде.SVN (subversion) за: неограничен брой хранилища и потребители, единствено се ограничава до ресурсите. Лесен контрол от уеб интерфейс. Пишат сами софтуерът, имаш акаунт в inbox.bg, можеш да си edit-ваш сайта от web интерфейс. Дори имат и контролен панел за VPS-и ! Потърсих, но не намерих дори световна компания, която предлага такава услуга ( те сами си пишат софтуера). След като си купих и VPS от тях, просто се родих . За 3 минути си инсталираш линукс по твой избор, без да се занимаваш с глупави съпорт услуги ... Предлагат и Virtual Data Center, който мисля да го пробрам съвсем скоро ...
|
| 04 Яну 2010, 04:54 |
|
 |
|
djkiko2001
|
аз използвам хотинг от http://point-host.comот около 9 месеца и съм супер доволен, контролния панел е на български. 
|
| 26 Фев 2010, 02:34 |
|
 |
|
dorathy.r
|
I host my site here http://www.thewebpole.com/ . Here i got the Unlimited hosting package at reasonable price.
|
| 19 Авг 2010, 06:28 |
|
|